Ne poți suna la +40 21 457 09 75
roen

Susținem peste 10.000 de clienți cu responsabilitate, promptitudine și profesionalism.

Domenii de activitate

Industria alimentară

Printre clienții noștri numărăm lanțuri de supermarketuri, restaurante și alte firme și companii care activează în servicii de alimentație publică, precum și producători și procesatori de carne, pe care îi asistăm în gestionarea deșeurilor periculoase, organice și anorganice.

Industria chimică

Suntem experți în soluții de decontaminare a solului, precum și în colectarea, transportarea, sortarea și eliminarea deșeurilor periculoase din industria chimică și petrochimică.

Industria farmaceutică

Avem o experiență de neegalat în serviciile integrate de eliminare a deșeurilor farmaceutice periculoase pe cale le oferim producătorilor de medicamente și de echipamente medicale, farmaciilor și rețelelor de farmacii, Direcțiilor Sanitar-Veterinare și altor organizații care generează deșeuri farmaceutice.

Sănătate

Oferim servicii integrate și personalizate tuturor agenților economici și prestatorilor de servicii de sănătate unde se produc deșeuri medicale periculoase (cum ar fi spitale de stat și private, Direcții Sanitar-Veterinare, clinici, cabinete medicale, centre de cosmetică și wellness, saloane de tatuaj).
“În cei peste 2 ani de colaborare cu Stericycle România, am avut şi situaţii ‘provocatoare’, în care echipa a dat dovadă de flexibilitate şi profesionalism, fiind un real partener în relaţia cu autorităţile. În alte cazuri, promptitudinea a făcut diferenţa. Deseori, am primit mai mult decât ni s-a promis.”
RĂZVAN LASLO – Director Administrativ, MEDLIFE
“În domeniul sănătăţii şi servicilor medicale din România, fiecare zi este o provocare. Printre aliaţii noştri de nădejde în a face faţă numeroaselor provocări se numără şi echipa de la Stericycle care, prin fiecare situaţie rezolvată şi consultanţă oferită, a reușit să ne câștige pe deplin încrederea.”
TEODOR TIMARU - Șef serviciu Administrativ, Institutul Oncologic Bucuresti