Ne poți suna la +40 21 457 09 75
roen

Protejăm oamenii, mediul și brandurile. Susținem sănătatea!

Despre Noi

Suntem una dintre companiile românești importante din domeniul managementului deşeurilor periculoase generate de sectoarele medical, farmaceutic, veterinar şi industrial. Avem resursele şi capacitatea pentru a livra servicii integrate de colectare, transport şi procesare la standarde ISO 9001, 14001 și 18001 pentru sisteme de calitate, de management de mediu al organizației și de management al sănătății și securității ocupaționale a organizației. Facem parte din grupul Stericycle, lider mondial în managementul deşeurilor periculoase, cu operaţiuni în 22 ţări din intreaga lume.
Expertiza Stericycle România este căutată deopotrivă de firmele mari, cât si de cele mici si mijlocii, în abordarea problemelor esențiale, specifice, datorate creșterii continue a numărului prevederilor legislative și intensificării controalelor de calitate și conformitate. Facilităm clienților noștri accesul la ultimele noutăți legislative din domeniu, astfel încât să fie încredințați că deșeurile lor sunt transportate și procesate respectând prevederile legislației naționale și europene.
De la facilitarea accesului la ultimele noutăti legislative din domeniu și până la abordarea integrată si responsabilă a managementului deseurilor periculoase, Stericycle România este partenerul de încredere în dezvoltarea sănătoasă a afacerii clienților săi. Înțelegem nevoile practice ale clienților noștri și ne adaptăm în permanenţă serviciile pentru satisfacerea acestor nevoi.
Urmărim constant minimizarea impactului deşeurilor asupra mediului prin utilizarea celor mai noi tehnologii de procesare. Avem aceeaşi preocupare pentru siguranța și protecția mediului ca toţi cei din comunităţile unde activăm. La rădăcina tuturor progreselor pe care le-am înregistrat se află această preocupare în tehnologiile noi pe care le folosim, în formarea echipelor de înaltă competență pe care ne bazăm, în adaptabilitatea serviciilor pe care le oferim.

STERICYCLE ROMÂNIA PE SCURT

Fondată în 2013

Peste 10.000 de clienți naționali

din sectorul public și privat

Reţea naţională de instalaţii de procesare şi eliminare a deşeurilor periculoase
Flotă proprie de peste 100 autospeciale autorizate ADR (Acordul european referitor la transportul internaţional rutier al mărfurilor periculoase)
Sediul central în Jilava, Ilfov
Aproape 300 de angajaţi; personal autorizat şi certificat conform legislației naționale și europene

Puncte de lucru la nivel național

Jilava, București, Craiova, Sibiu, Cluj, Pitești, Arad, Oradea

Servicii la standardele ISO 9001 14001 şi 18001 pentru sisteme de calitate, de management de mediu al organizaţiei și de management al sănătății și securității ocupaţionale a organizaţiei
ISTORIC
2004
2009
2013
2015