Am plantat Fapte Bune la Jegălia și Grecești

25 noiembrie. După mai bine de o săptămână ploioasă, dimineața de sâmbătă ne-a zâmbit știrb dar promițător în avanpremiera unei zile  ce s-a dovedit a fi ‘senină’ atât la propriu, cât și la figurat.

Nici nu putea fi altfel, de vreme de ne-am aflat în compania a sute de voluntari și de oameni inimoși,  hotărâți să schimbe nu doar fața localităților despădurite din România, ci mai ales comportamente.

Echipa Stericycle România s-a alăturat celor 370 de voluntari care au plantat cu spor 6.500 de puieți de salcie pe o suprafață de 6 hectare la Jegălia, jud. Călărași și celor peste 550 de voluntari care au plantat cu cântece și voie bună 10.000 de puieți de cer (un văr al stejarului) pe două hectare în Grecești, jud. Dolj.

Și pentru că o imagine face cât 1000 de cuvinte, iată cum a arătat ziua noastră verde alături de echipa de sufletiști ai inițiativei Plantăm Fapte Bune.

 

Cum s-au transformat 26 de hectare de teren degradabil în viitoare păduri, puteți vedea pe pagina de Facebook a iniţiativei https://www.facebook.com/PlantamFapteBuneInRomania/ , unde sunt disponibile imagini și alte materiale din timpul acțiunii de împădurire.

 

De abia așteptăm să ne reîntâlnim la ediția Plantăm Fapte Bune din 2018!