Managementul deșeurilor periculoase – un serviciu de siguranță și utilitate publică

Stericycle România este o companie care oferă la nivel național servicii de colectare, transport și eliminare finală a deșeurilor periculoase și nepericuloase din următoarele sectoare de activitate: industrial, veterinar, medical și farmaceutic.

În total, Stericycle operează 7 stații de procesare (respectiv 3 stații de incinerare și 4 de sterilizare) la: Jilava, București (Chiajna), Craiova, Sibiu, Cluj, Pitești, Arad și o stație de transfer, la Oradea.

În București, Stericycle România detine un  incinerator de deșeuri periculoase, aflat la punctul de lucru din Str. Poiana Trestiei, Sector 1, București și un sterilizator amplasat în Șoseaua Giurgiului – Jilava (Ilfov).

Stericycle colectează, transportă și elimină deșeurile medicale de la peste 30 de unități medicale (spitale, clinici, cabinete, centre medicale, dispensare) din Capitală, de stat si private, deșeuri generate de nevoile de sanatate ale peste 200.000 de oameni din Capitală.

Managementul deseurilor medicale permite functionarea în condiții de conformitate a sistemului de sanatate din Bucuresti si judetele limitrofe!