Stericycle România, prezentă la Angajatori de Top 2018

Pe 23 şi 24 martie vom participa la târgul Angajatori de Top, organizat la Sala Palatului din Bucureşti.

Suntem în căutare de profesionişti de valoare care sunt deschişi să se specializeze în domeniul managementului de deşeuri periculoase sau care au deja experienţă şi îşi doresc să se alăture uneia dintre cele mai importante companii din domeniu. Inginer tehnolog, reprezentant de vânzări, Business Analyst, coordonator de transport, controlor financiar şi economist – sunt doar câteva dintre joburile disponibile în acest moment.

Dincolo de nivelul de competenţe, ce ne interesează este să atragem oameni cu valori similare cu ale noastre: integritate, responsabilitate, spirit de echipă, îmbunătăţire continuă, respect, camaraderie, entuziasm. În echipa noastră, rolul fiecărui coleg este extrem de important şi contribuţia individuală este decisivă pentru succesul comun. De asemenea, ne dorim să păstrăm o stare de spirit pozitivă, în care fiecare lucrează cu plăcere. De aceea, punem foarte mare preţ pe discuţiile de la stand şi interacţiunea directă cu oamenii.

Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi la stand, să stăm de vorbă despre ce înseamnă managementul deşeurilor periculoase şi care sunt oportunităţile de carieră pe care le oferim.

Echipa Stericycle România